menu

Gevelbouwers sinds 1966

'Inmiddels hebben we ons ontwikkeld tot een landelijk opererende specialist op het gebied van gevelbouw'.

Ruim 50 jaar geleden begon het familiebedrijf ‘Staalbouw Oldenzaal’ met het maken van stalen ramen en deuren. Inmiddels is niet alleen onze naam veranderd, maar hebben we ons ook ontwikkeld tot een landelijk opererende specialist op het gebied van gevelbouw.

Onze oplossingen zijn geschikt voor zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten. We richten ons op projectspecifieke kozijnen, ramen, deuren en vliesgevels van aluminium en staal. Glastechniek speelt altijd een rol in onze gevels. Met name wanneer het constructieve beglazing betreft, wordt de expertise vanuit zusteronderneming Alverre ingezet.

Al onze projecten worden geheel in eigen beheer begeleid en uitgevoerd; van engineering tot productie en montage. Het team van Façadis werkt altijd conform de VMRG kwaliteitseisen.

Wij ontzorgen onze opdrachtgevers bij onderscheidende kozijn- en vliesgevelvraagstukken. Dit doen we op basis van doordachte profiel- en systeemtechnieken van o.a. Schüco, Kawneer (Alcoa), Jansen en Stabalux.

SFG
Façadis en Alverre behoren tot de StaalFin Groep (SFG). De familiebedrijven delen binnen de SFG een aantal algemene, administratieve en inkoop functies zodat de projecten financieel solide en organisatorisch slagvaardig worden uitgevoerd.

Binnen de historie van het familiebedrijf is Bert Leusenkamp al sinds 1992 betrokken als DGA en dagelijks bestuurder in het directieteam.

Keurmerk en certificaten

VMRG Keurmerk
Onze gevelelementen worden door het onafhankelijke instituut SKG-IKOB gecontroleerd op kwaliteitsborging, -bevordering en -bewaking. Uitsluitend op basis hiervan mogen wij het VMRG Keurmerk voeren en garantie verstrekken.

Wij voldoen daarnaast aan de wettelijk geldende normen en voorschriften, zoals beschreven in de VMRG Kwaliteitseisen en Adviezen.

VCA* 
Wij zijn VCA* (Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers) gecertificeerd. Wij doen er alles aan om onze medewerkers veiliger te laten werken. Onze monteurs, directie en leidinggevenden zijn dan ook allen VCA-VOL gediplomeerd.
De audits worden jaarlijks uitgevoerd op de bouwplaats en op kantoor door het onafhankelijke keuringsinstituut TÜV Nederland.

AluEco
De stichting AluEco bevordert duurzaamheid en beheert de marktconforme recycleketen in de gevelbouw. Dit certificaat garandeert hoogwaardig en duurzaam gebruik van aluminium en stimuleert het gebruik van moderne geveltechnologie voor duurzame gebouwen.

In samenwerking met StaalFin Groep

Lees meer
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×