menu

Pensioenfonds PGB Amstelveen

Beter binnenklimaat door upgrading gebouwschil Complete kozijnrenovatie

Het door Pensioenfonds PGB aangekochte pand in Amstelveen, bijgenaamd het Atriagebouw, is getransformeerd tot een moderne en duurzame kantoorhuisvesting voor Pensioenfonds PGB en zijn uitvoeringsorganisatie PGB Pensioendiensten.

PGB heeft samen met projectmanagementbureau Drees & Sommer Façadis Gevelbouw binnen o.a. de gestelde EMVI-criteria geselecteerd om alle kozijnen, ramen en deuren te renoveren.
De eis was een uiterst kostenbewuste energetische upgrading van de gevelelementen en bouwkundige aansluitingen zonder esthetische veranderingen aan te brengen. Daarnaast dienden ook alle brandwerende deuren vervangen te worden door up-to-date elementen.

Van groot belang was dat de werkzaamheden van Façadis voortdurend vooruit zouden lopen op de bouwkundige afbouw en E&W werkzaamheden. We zijn trots dat ons team daar bijzonder goed in geslaagd is!

Door neutraal zonwerende beglazing toe te passen heeft het gehele gebouw een transparante warmtebuffer en de vele draaikiepramen zorgen voor een optimale mogelijkheid tot ventileren en spuien.

Ontwerp: M+R interior architecture.
Fotografie: Studio de Winter.

Bekijk alle projecten

Oplossing: Aluminium

Opdrachtgever: Pensioenfonds PGB Amstelveen

Architect: M+R interior architecture Eindhoven

Neem contact op
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×