menu

Revius Lyceum Doorn

Onderwijslandgoed Duurzame façade achter lamellenstructuur

De vorm van dit schoolgebouw verwijst naar de landgoederen van de Utrechtse Heuvelrug en het nabij gelegen Huis Doorn.

De “echte gevel” van het nieuwe Revius Lyceum ligt achter een vriendelijk ogende lamellenstructuur.
Vele kozijnen, vliesgevels en te openen delen zijn duurzaam gedetailleerd opgenomen in de gebouwschil.

In het kader van kwaliteitsborging vanuit de opdrachtgever is Façadis Gevelbouw periodiek betrokken bij (inspectie)onderhoud

Bekijk alle projecten

Opdrachtgever: Burgland Bouw

Architect: Spring Architecten / MoederscheimMoonen Architects

Neem contact op
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×