menu

Stenden Hogeschool Leeuwarden.

Match met Greenwall puzzle gevel

De kenniscampus van Stenden Hogeschool in Leeuwarden is voorzien van een imposante meanderende aluminium vliesgevel. Deze gevel heeft een perfecte aansluiting op de grote greenwall en de vele rode ramen die speels op de gevel zijn geplaatst.

Ook binnen is de hogeschool onder handen genomen. De collegezaal is voorzien van een bijzonder vormgegeven vliesgevel. De raakvlakken met de vele onderdelen, zoals de greenwall, vroegen om een tijdige engineering.

In totaal is er een uitbreiding van 3.000 m² gerealiseerd. Hierbij zijn zowel algemene ruimten als kleinere plekken, waar studenten kunnen samenwerken, ontwikkeld.

 

Bekijk alle projecten

Opdrachtgever: Bouwgroep Dijkstra Draisma, Bolsward

Architect: BRTArchitecten, Alkmaar

Neem contact op
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×